Rüyada bir sürü yıldız kaydığını görmek

Rüyada bir sürü yıldız kaydığını görmek haneden birinin ayrılacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, geçiminin zorlaşacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü yıldız kaydığını gördüyseniz:

  • İşlerinizi yapması için başkalarına güvenemezsiniz.

Rüyada bir sürü yıldız kaydığını görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına alamet eder.

Rüyada yıldızın kaydığını görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine inanılır.

Rüyada birçok yıldızın kaydığını görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada yıldızların kaydığını görmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına işarettir.

Rüyada yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, aile içinde de bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, kişinin içinin daralacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldız kaydığını görüp dilek tutmak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldız kaydığında dilek tutmak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments