Rüyada bir tane portakal görmek

Rüyada bir tane portakal görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, çaresiz hallere düşeceğine, talihinizin artacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir tane portakal gördüyseniz:

  • Kimse sizi yolunuzdan alıkoyamayacak.

Rüyada bir tane portakal görmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada portakal mandalina görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada portakal çekirdeği görmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekşi portakal yemek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına inanılır.

Rüyada portakal suyu sıkıp içmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada portakal kokusu almak çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine işarettir.

Rüyada portakal ayva görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıkılmış portakal suyu içmek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments