Rüyada akrabanı tabutta görmek

Rüyada akrabanı tabutta görmek uğranılan zararın telafi edileceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrabanı tabutta gördüyseniz:

  • Kesin bir hükme varmadan, belli adımları atmamanızda fayda var.

Rüyada akrabanı tabutta görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine rivayet eder.

Rüyada akrabanın tabutunu görmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada atatürkü tabutta görmek allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin tabutunu taşımak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, çok mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabutun üstündeki yeşil örtü görmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine rivayet eder.

Rüyada anneyi tabutun içinde görmek ihanet göreceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu tabuta koymak yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada babayı tabutta görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments