Rüyada bir yakınını sarhoş görmek

Rüyada bir yakınını sarhoş görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, imkânlarının çoğalacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına inanılır.

Rüyada bir yakınını sarhoş gördüyseniz:

  • Olayları kişisel algılamamakta fayda var.

Rüyada bir yakınını sarhoş görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına tabir olunur.

Rüyada yakınını sarhoş görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bira içmek sarhoş olmak yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına rivayet eder.

Rüyada rakı içmek sarhoş olmamak iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilini sarhoş görmek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patronu sarhoş görmek planlı ve programlı davranacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına delalettir.

Rüyada oğlunu sarhoş görmek tebrik edileceğine, bir üniversitede hoca olunacağına inanılır.

Rüyada kardeşi sarhoş görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments