Rüyada bir yerde saklanmak

Rüyada bir yerde saklanmak az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerde saklanmak gördüyseniz:

  • Herşeyi son derece kolaylaştıracak olan buluş veya fikirler üretmeniz mümkündür.

Rüyada bir yerde saklanmak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada yatağın altına saklanmak geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada divan altına saklanmak işlerinin rast gideceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına inanılır.

Rüyada ateşten saklanmak bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına işarettir.

Rüyada kaplandan saklanmak unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada perdenin arkasına saklanmak herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada savaştan saklanmak başına tekin olmayan olayların geleceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada banyoya saklanmak günahkâr olacağına, hem ün sahibi olacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments