Rüyada birilerini saklamak

Rüyada birilerini saklamak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada birilerini saklamak gördüyseniz:

  • Tanıdığınız kişiler veya bildiğiniz şeyler hedeflerinize ulaşmanızda size yardımcı olacak.

Rüyada birilerini saklamak kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada fotoğraf saklamak bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada pirinç saklamak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birşeyler saklamak hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına delalet eder.

Rüyada altın kolye saklamak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına tabir olunur.

Rüyada şeker saklamak yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada cesedi saklamak anne duasının açılacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına inanılır.

Rüyada birinden bir şey saklamak zenginlik elde edeceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments