Rüyada birinden patlıcan almak

Rüyada birinden patlıcan almak elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada birinden patlıcan almak gördüyseniz:

  • Yaşamsal amaç veya hayallerinizi gerçekleştirmenize yardım edebilecek esintilere neden olacak yerleri veya kişileri ziyaret edebilirsiniz.

Rüyada patlıcan çalmak şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine alamet eder.

Rüyada patlıcan seçmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman patlıcan görmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına delalet eder.

Rüyada patlıcan satmak kazancının da eksilmeyeceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada yoğurtlu patlıcan yemek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada patlıcan tohumu görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada patlıcan istemek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kurumuş patlıcan görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments