Rüyada birine hediye almak ama vermemek

Rüyada birine hediye almak ama vermemek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, bunu da herkese ilan edeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine hediye almak ama vermemek gördüyseniz:

  • Bazı yalanlar yüzünden üzülmeniz olasıdır.

Rüyada birine hediye almak ama vermemek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak kendisine yeni bir iş bulacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vurulmak ama kan görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, sabit geliri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemek yemek ama doymamak patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, unvan sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada evlenmek ama gerdeğe girememek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, başının belaya girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada su içmek ama doymamak sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına tabir olunur.

Rüyada koşmak istemek ama konuşamamak kötü olaylar ile karşılaşacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ama giymemek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, makam ve rütbe edineceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments