Rüyada birine nazar boncuğu takmak

Rüyada birine nazar boncuğu takmak önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada birine nazar boncuğu takmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, süregelen bir ilişkiniz olsa bile dış maceralar sizi cezbedebilir.

Rüyada birine nazar boncuğu takmak girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada bebeğe nazar boncuğu takmak üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada nazar boncuklu yüzük takmak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına delalettir.

Rüyada yeşil nazar boncuğu görmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin nazar boncuğu verdiğini görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, başına bir şey gelmemesi için allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine işarettir.

Rüyada nazar boncuğu hediye etmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına rivayet eder.

Rüyada nazar boncuklu anahtarlık görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada nazar boncuğu hediye almak yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments