Rüyada birine portakal vermek

Rüyada birine portakal vermek edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine portakal vermek gördüyseniz:

  • Ufak tefek rahatsızlıkların sebebi geçmişte yaşananlar olabilir.

Rüyada portakal suyu sıkıp içmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dilimlenmiş portakal görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada portakal fidanı görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına işarettir.

Rüyada ekşi portakal yemek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına inanılır.

Rüyada portakal verdiğini görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalettir.

Rüyada tuvalette portakal görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına delalettir.

Rüyada mevsiminde portakal görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına inanılır.

Rüyada portakal elma muz görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments