Rüyada portakal verdiğini görmek

Rüyada portakal verdiğini görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, kazanç elde edeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, huzurun bozulacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine alamet eder.

Rüyada portakal verdiğini gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede, ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada birinin portakal verdiğini görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına işarettir.

Rüyada portakal verdiğini görmek parasının azalacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada portakal ağaç görmek duraklama yaşanacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine yorulur.

Rüyada portakal ikram etmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, hayırlı günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada portakal suyu almak kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına delalet eder.

Rüyada portakal toplamak daha iyi imkânlara sahip olacağına, işlerdeki verimin artacağına delalettir.

Rüyada birinden portakal almak insanlarla iç içe olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına tabir olunur.

Rüyada portakal yerken görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments