Rüyada birine silah doğrultmak

Rüyada birine silah doğrultmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, endişelerini silip atacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, büyük başarı kazanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine silah doğrultmak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız veya iş yaptığınız kişilerle tartışmamaya özen gösterin.

Rüyada birinin silah doğrulttuğunu görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına delalet eder.

Rüyada üzerine silah doğrultmak ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine silah doğrultmak el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına rivayet eder.

Rüyada birine silah doğrulttuğunu görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada silah doğrultmak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada silah doğrulttuğunu görmek rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına yorulur.

Rüyada ormana doğru yürümek hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada gökyüzüne doğru havalanmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments