Rüyada birine tırnak kestirmek

Rüyada birine tırnak kestirmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, onlara galip geleceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, nefsine uyacağına delalettir.

Rüyada birine tırnak kestirmek gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları veya ev ya da ailenizle bağlantılı konular, mantıklı olmanız durumunda sizin yararınıza ilerleyebilir.

Rüyada annesinin tırnağını kestiğini görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada tırnağını kestiğini görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, borçlarını ödemeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnağını kestirmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına tabir olunur.

Rüyada birinin tırnağını kestiğini görmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağını kestiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnak kestiğini görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına delalettir.

Rüyada tırnaklarını kestirmek daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine tırnak kestirmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments