Rüyada birini astığını görmek

Rüyada birini astığını görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada birini astığını gördüyseniz:

  • Kuşkular artacaktır, gereksiz isteklerde bulunabilir huysuz olabilirsiniz.

Rüyada beyaz çamaşır astığını görmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada babanın kendini astığını görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, güvensizliğini yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin kendini astığını görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada birini kendini astığını görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada birinin surat astığını görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bayrak astığını görmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, pişman olacağına alamet eder.

Rüyada astral seyahate cıkmak kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, sağlığına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada balkonda çamaşır astığını görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments