Rüyada birinin surat astığını görmek

Rüyada birinin surat astığını görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, söz ve yetki sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin surat astığını gördüyseniz:

  • Bir ziyaret veya yüz yüze yapılacak bir konuşma bazı kararlar almanızda etkili olabilir.

Rüyada birinin surat astığını görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine yorulur.

Rüyada kendini astığını görmek işlerinin yolunda gideceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada annesinin kendini astığını görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kendini astığını görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin kendini astığını görmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, tüm sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada astral seyahat görmek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin kendini astığını görmek en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada babasının kendini astığını görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, hayata daha sıkı tutunacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments