Rüyada birini çok şişmanlamış görmek

Rüyada birini çok şişmanlamış görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, insanlara küsüleceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine yorulur.

Rüyada birini çok şişmanlamış gördüyseniz:

  • İsteyip istemediğinizden tam olarak emin olmasanız da ilginizi çeken bazı teklif, davet veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada şişman birini zayıf görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada şişman inek görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini şişman görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada şişman adamla evlenmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir insanı şişman görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada annesini şişman görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine işarettir.

Rüyada şişman bir erkek görmek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına işarettir.

Rüyada şişmanı zayıf görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments