Rüyada bir insanı şişman görmek

Rüyada bir insanı şişman görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Rüyada bir insanı şişman gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir veya maddi kazanç elde etme ya da kar etme konusunda yeteneklerinizle dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine işarettir.

Rüyada bir insanı şişman görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına delalettir.

Rüyada şişman insanı zayıf görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işaret eder.

Rüyada şişman bir insan görmek eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine işaret eder.

Rüyada şişman insanlar görmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişman bebek doğurmak kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada yüzünü şişman görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına işarettir.

Rüyada şişmanlık görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments