Rüyada birini çok uzun boylu görmek

Rüyada birini çok uzun boylu görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, kazanç kapılarının kapanacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini çok uzun boylu gördüyseniz:

  • Kendinizi frenleyemezseniz büyük bir tatsızlık yaşayabilirsiniz.

Rüyada boy uzun görmek yeni işlerin geleceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine işarettir.

Rüyada kısa boylu birini uzun görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun boylu bayan görmek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada çok uzun boylu insan görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini uzun boylu görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada başka birini uzun boylu görmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına rivayet eder.

Rüyada birini çok uzun boylu görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, eskileri yâd edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun boylu bir insan görmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments