Rüyada birini koklayarak öpmek

Rüyada birini koklayarak öpmek malını ve parasını sağlama alacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine yorulur.

Rüyada birini koklayarak öpmek gördüyseniz:

  • Geri çekilmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada koklayarak öpmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada birini koklayarak öpmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kokmuş cenaze görmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına delalet eder.

Rüyada birinin ayağının koktuğunu görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kokina çiçeği görmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağının koktuğunu görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalettir.

Rüyada ayağın koktuğunu görmek hayatının afiyette geçeceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın koktuğunu görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments