Rüyada birini morgda görmek

Rüyada birini morgda görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına delalet etmektedir.

Rüyada birini morgda gördüyseniz:

  • Bazılarınız sevdikleri kimselere düşündükleri hediyeyi alabilecekler.

Rüyada yılmaz morgül görmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastane morgu görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada morga girmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada morgda ölüler görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işaret eder.

Rüyada morga gittiğini görmek zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine rivayet eder.

Rüyada morga gitmek elinde avucunda olanı yitireceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine işarettir.

Rüyada birini morgda görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasını morgda görmek kazancın yetmez olacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gizli

Sevgilimi morgta gördüm kalabalıktı cenaze gibi bir şey vardı ve ağlıyordum