Rüyada birini polis kıyafetiyle görmek

Rüyada birini polis kıyafetiyle görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına delalet eder.

Rüyada birini polis kıyafetiyle gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişileren soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Rüyada birini polis kıyafetiyle görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini polis kıyafetiyle görmek çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada evde polis görmek yenileceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına alamet eder.

Rüyada polis cenazesi görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına inanılır.

Rüyada polis sınavını kazanmak büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada polislik sınavını kazanmak hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kendini yiyip bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada polisten görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis okuluna gittiğini görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments