Rüyada birini saklamak

Rüyada birini saklamak ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine alamet eder.

Rüyada birini saklamak gördüyseniz:

  • İlişkileriniz beklenmedik değişimlere maruz kalabilir.

Rüyada inci saklamak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına işarettir.

Rüyada çeyrek altın saklamak işlerinin çok iyi gideceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada anahtar saklamak mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonu saklamak kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada cüzdanı saklamak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına tabir olunur.

Rüyada birini öldürmek ve saklamak sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, herkesin önünde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada fotoğraf saklamak hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada silah saklamak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments