Rüyada silah saklamak

Rüyada silah saklamak beklentilerinin yerine geleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada silah saklamak gördüyseniz:

  • Yardım alamasanız da istediğiniz birçok şeyi gerçekleştirebileceksiniz.

Rüyada polisten silah saklamak ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, hayırlı kapılar açılacağına işarettir.

Rüyada silahı saklamak bolluğun ve bereketin geleceğine, şansın ve kısmetin açılacağına işaret eder.

Rüyada silah saklamak hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada silah sakladığını görmek adının tüm dünyaya yayılacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yoğurt saklamak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi saklamak yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, dertlerin artacağına inanılır.

Rüyada içki saklamak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine inanılır.

Rüyada birilerini saklamak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments