Rüyada birini sevdiğini hissetmek

Rüyada birini sevdiğini hissetmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına inanılır.

Rüyada birini sevdiğini hissetmek gördüyseniz:

  • Sağlık olarak şu aralar aşırı baş ağrılarından her zamankinden fazla şikayet edebilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin kokusunu hissetmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini sevdiğini hissetmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini hissetmek işe zorla gidip geleceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına delalettir.

Rüyada melek hissetmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine yorulur.

Rüyada şeytan hissetmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, gıybet edeceğine inanılır.

Rüyada görünmeyen varlıkları hissetmek neşesinin de yerine geleceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada öpüştüğünü hissetmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine inanılır.

Rüyada güneşin ısıttığını hissetmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments