Rüyada birinin avucunu öpmek

Rüyada birinin avucunu öpmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine işarettir.

Rüyada birinin avucunu öpmek gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki olumsuzluklarsa sizi fazla yormadan geçecek şeylerdir.

Rüyada birinin avucunu öpmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, herkesin rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin avuç içini öpmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin avuç içini öpmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına yorulur.

Rüyada avuç içini öpmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada avucunu öpmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada avuç içi öpmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına inanılır.

Rüyada avuç içinden öpmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, işlerini toparlayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının avuç içini öpmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments