Rüyada birinin bacağından vurulduğunu görmek

Rüyada birinin bacağından vurulduğunu görmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, dünya malının çoğalacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına yorulur.

Rüyada birinin bacağından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kimselerin aynı kaba davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bacağından silahla vurulduğunu görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Rüyada bacağına iğne vurulmak çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin bacağından vurulduğunu görmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bacağından vurulduğunu görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol bacaktan vurulmak adeta sinirden küplere bineceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada sağ bacağından vurulduğunu görmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacaktan iğne vurulmak iş hayatındaki başarılarının artacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacaktan vurulmak maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments