Rüyada birinin beklediğini görmek

Rüyada birinin beklediğini görmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, borç batağına düşeceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin beklediğini gördüyseniz:

  • Siz farkında olmasanız da etrafınızda pek çok şey olup bitiyor.

Rüyada ölünün başında beklemek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta beklemek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada havaalanında uçak beklemek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyametin kopacağını beklemek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine delalettir.

Rüyada yol kenarında beklemek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına işaret eder.

Rüyada kargo beklemek borçların biteceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada havaalanında beklemek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine tabir olunur.

Rüyada doğumu beklemek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments