Rüyada kıyametin kopacağını beklemek

Rüyada kıyametin kopacağını beklemek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyametin kopacağını beklemek gördüyseniz:

  • Belli şeyler elinizden kayıp gidebilir.

Rüyada kıyameti beklediğini görmek hasta ise iyileşeceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına yorulur.

Rüyada kıyamet beklemek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada kıyamet kopmasını beklemek kalp kırıklığına neden olacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyameti beklemek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada kıyamet gününü beklemek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kıyametin kopmasını beklemek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyametin kopacağını beklemek rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyametten sonrasını görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, rahatlığa erileceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments