Rüyada birinin göğsüne yattığını görmek

Rüyada birinin göğsüne yattığını görmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine alamet eder.

Rüyada birinin göğsüne yattığını gördüyseniz:

  • Durumu iyice kızdırmanın bir faydası olmayacağından kontrollü olmanızda fayda var.

Rüyada birinin göğsüne yattığını görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada otobüsün yan yattığını görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz yat görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi yatarken görmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yat kullanmak sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zararlarını telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyle yattığını görmek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatan yaşlı kadın görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatan aslan görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments