Rüyada birinin kokusunu duymak

Rüyada birinin kokusunu duymak hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına işaret eder.

Rüyada birinin kokusunu duymak gördüyseniz:

  • Başkalarının anlattıklarına güvenerek karar almamanızda fayda var.

Rüyada bebeğin kokusunu duymak sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin kokusunu duymak elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada idrar kokusu duymak moral bulacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yemek kokusu duymak güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına işarettir.

Rüyada parfüm kokusu duymak elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarımsak kokusu duymak darlık çektiği günlerini unutacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada lavanta kokusu duymak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına rivayet eder.

Rüyada çingene kokusu duymak hasretlerin biteceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments