Rüyada alıç çiçeği görmek

Rüyada alıç çiçeği görmek yaraların merheminin bulunulacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada alıç çiçeği gördüyseniz:

  • Lüzumsuz olaylar birbirini izleyebilir.

Rüyada alıç çiçeği görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada sarı alıç görmek aşama göstermeyeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada alıç meyvesi yemek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına delalet eder.

Rüyada alıç görmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada alıç yediğini görmek zorlukların geride kalacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı alıç görmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine inanılır.

Rüyada alıç yemek görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, dinde olgunlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada alıç yemek ümitlerinin son bulacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments