Rüyada birinin seni kestiğini görmek

Rüyada birinin seni kestiğini görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, yeni ev eşyaları alınacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işaret eder.

Rüyada birinin seni kestiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler beklenmedik şekilde size ya da hizmetlerinize veya planlarınıza destek verebilir ya da bazı vaatlerde bulunabilirler.

Rüyada birinin seni kestiğini görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin seni vurduğunu görmek hakkını alacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine rivayet eder.

Rüyada balığın seni ısırdığını görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının seni öptüğünü görmek sorunlarının geçmişte kalacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin seni boğduğunu görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslanın seni kovaladığını görmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin seni öldüreceğini görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına delalettir.

Rüyada seni istemek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments