Rüyada birinin tokat attığını görmek

Rüyada birinin tokat attığını görmek rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin tokat attığını gördüyseniz:

  • Sert tepkiler verseniz de, dürüstlüğü elden bırakmamalısınız.

Rüyada babasının tokat attığını görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada birine tokat attığını görmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine delalet eder.

Rüyada birinin tokat attığını görmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, fesat kimselerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada babanın tokat attığını görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisinden tokat yemek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinden tokat yemek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına tabir olunur.

Rüyada eşine tokat atmak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayırlı işlerde yer alacağına yorulur.

Rüyada kocasına tokat atmak onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, söylediklerinin çıkacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments