Rüyada birinin yüzünün karardığını görmek

Rüyada birinin yüzünün karardığını görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, şansının da döneceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzünün karardığını gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da konunun yeniden yapılandırılması, başkalarının gelip halletmesini beklemekten daha etkili olabilir.

Rüyada yüzünün karardığını görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünün karardığını görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzün karardığını görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün karardığını görmek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına yorulur.

Rüyada dünyanın karardığını görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, büyük atılımların yapılacağına tabir olunur.

Rüyada ayaklarının karardığını görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada gözleri kararmak karlı çıkacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada memenin karardığını görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments