Rüyada birisine tokat atmak

Rüyada birisine tokat atmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, rahat bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada birisine tokat atmak gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi gereken şeyler varken sessizce durmamalısınız.

Rüyada bir kıza tokat atmak işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocaya tokat atmak iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine rivayet eder.

Rüyada çocuga tokat atmak gamsız bir hayat süreceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğe tokat atmak sağlığının bozulmayacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin birine tokat atmak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada askere tokat atmak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada anneye tokat atmak iş güç sahibi olacağına, esenliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada sevmediğin birine tokat atmak çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments