Rüyada altı parmak olduğunu görmek

Rüyada altı parmak olduğunu görmek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, insanları kandıracağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altı parmak olduğunu gördüyseniz:

  • Yardım veya destek istemekten çekinmemelisiniz.

Rüyada kendini altı parmaklı görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine işarettir.

Rüyada ayağında altı parmak görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada altı parmak olduğunu görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada altı parmaklı bebek görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek parmağinda altin yüzük görmek bilgilerle donanacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet eder.

Rüyada altı parmak görmek masa başı bir işe gireceğine, kısmetsizlik yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada altı parmaklı el görmek stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine işaret eder.

Rüyada altı parmaklı ayak görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments