Rüyada bitmiş mum görmek

Rüyada bitmiş mum görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bitmiş mum gördüyseniz:

  • Başkaları hakkında son derece olumsuz planlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada bitmiş mum görmek hem de para kaybettireceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize tabir olunur.

Rüyada mum vermek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada dilek mumu görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rengarenk mum görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına yorulmaktadır.

Rüyada pasta mumu görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mum çiçeği görmek uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanan mum görmek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına delalet eder.

Rüyada kilise mumu görmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments