Rüyada böbreğini vermek

Rüyada böbreğini vermek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada böbreğini vermek gördüyseniz:

  • Keskin yorumlardan kaçınmalı veya size yapılanları fazla ciddiye almamalısınız.

Rüyada çiğ böbrek yemek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına yorulur.

Rüyada eşine böbreğini vermek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine yorulmaktadır.

Rüyada böbrek taşı görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada böbrek sancısı çekmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına delalettir.

Rüyada böbreğini başkasına vermek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada böbrek görmek yaşama dört elle sarılacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada böbreğinin ağrıdığını görmek kendini toparlayamayacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına inanılır.

Rüyada böbreklerinin ağrıdığını görmek çok tahsilli bir kişi olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments