Rüyada eşine böbreğini vermek

Rüyada eşine böbreğini vermek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, sorunların üzüntülere neden olacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada eşine böbreğini vermek gördüyseniz:

  • İnatçılık veya ısrarcılık imajınıza zarar verebileceği için sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Rüyada eşine böbreğini vermek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına delalettir.

Rüyada böbreğinde taş görmek hainlik yapacağına, şansının ve bahtının açık olacağına işaret eder.

Rüyada böbrek hastası görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada böbrek ameliyat olmak kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına işaret eder.

Rüyada böbrek sancısı çekmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada böbrek ameliyatı görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada böbreğini vermek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada böbrekte taş görmek hastalıklarını yenmeyi başaracağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments