Rüyada böbreklerini vermek

Rüyada böbreklerini vermek yaşanan kötü olayların unutulacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, zenginleşeceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada böbreklerini vermek gördüyseniz:

  • Tercihlerinizi ya da seçimlerinizi savunmak için geçerli nedenlerinizi açıklamanız gerekebilir.

Rüyada böbrekte taş görmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada böbrek hastası olduğunu görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada böbrek vermek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine delalet eder.

Rüyada böbrek kanseri olduğunu görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böbreği alınmak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, hatalı yollara gireceğine tabir olunur.

Rüyada böbreklerinin aldığını görmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, kazancın her daim artacağına işaret etmektedir.

Rüyada böbreklerini vermek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, planların aksayacağına tabir olunur.

Rüyada böbrek verdiğini görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments