Rüyada bodruma gitmek

Rüyada bodruma gitmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada bodruma gitmek gördüyseniz:

  • Daha çok çevrenize dönüksünüz.

Rüyada bodruma gitmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada bodrum ev görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bodrum katına inmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada bodrumda fare görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada evin bodrumunu görmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bodruma inmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bodrum görmek helal kazanç elde edileceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bodrum katta oturmak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, para sıkıntısının olmayacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments