Rüyada boğa kesmek

Rüyada boğa kesmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, ticaretin büyüyeceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine inanılır.

Rüyada boğa kesmek gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları gerçekten takdiri hak ediyor olabilir, şans tanımalısınız.

Rüyada siyah boğa kesmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine inanılır.

Rüyada boğa kesmek işinin gücünün yaver gideceğine, rahat bir dönem yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada boğalardan kaçmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına yorulur.

Rüyada siyah boğanın kovaladığını görmek tüm kederinin uçup gideceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına inanılır.

Rüyada köpeği boğarak öldürmek güzelliklerle dolacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına işaret eder.

Rüyada siyah boğalar görmek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada boğanın kovaladığını görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına delalettir.

Rüyada tek boynuzlu boğa görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments