Rüyada boğazda şişlik görmek

Rüyada boğazda şişlik görmek malında azalmaya, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada boğazda şişlik gördüyseniz:

  • Belli konulardaki hassasiyetinizi belirtmeniz veya bazı konularda biraz sabırlı olmanız problemlerin devlet meselesi haline gelmesini engelleyebilir.

Rüyada boğazda şişlik görmek giden birinin geri döneceğine, iyi halini yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğazın şiştiğini görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada boğazlarının şiştiğini görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya delalet eder.

Rüyada boğazının şiştiğini görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına delalettir.

Rüyada boğazında yemek kalmak bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğazı ağrımak yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bıçakla boğazının kesildiğini görmek çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada eşinin boğazını kesmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, yeni ev eşyaları alınacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments