Rüyada boğazda yara görmek

Rüyada boğazda yara görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına delalet eder.

Rüyada boğazda yara gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza öncelik vermelisiniz.

Rüyada boğazında yara görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına delalettir.

Rüyada boğazda yara görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğazdan yaralanmak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine yorulur.

Rüyada boğaz yarası görmek güvenini sarsacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine delalettir.

Rüyada boğazına bir şey takılmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, miras konularında sıkıntılar çıkacağına inanılır.

Rüyada boğaza kıl kaçmak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğazına bir şey takıldığını görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmanının boğazını sıkmak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments