Rüyada boğazdan öpmek

Rüyada boğazdan öpmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, durgun giden işlerin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına yorulur.

Rüyada boğazdan öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yapmış ya da yapmak üzere oldukları hataları gösterme eğiliminde olablirsiniz.

Rüyada boğazdan öpmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına alamet eder.

Rüyada yılanın boğazına dolandığını görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına yorulur.

Rüyada boğazında altın görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğaz manzaralı ev görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazına bir şey takıldığını görmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğazdan yaralanmak anne ve babanın kalbinin kırılacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Rüyada deniz boğazı görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünü görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments