Rüyada boğulmak ama ölmemek

Rüyada boğulmak ama ölmemek her şeyin iyiye doğru gideceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda islami konularda da bilgi sahibi olacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada boğulmak ama ölmemek gördüyseniz:

  • Bazı önemli konulara gereken dikkati vermediğinizi fark edebilirsiniz.

Rüyada boğulmak ama ölmemek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada amasya görmek konfor içinde olacağına, kafasına göre birini bulacağına delalet eder.

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına yorulur.

Rüyada birini aramak ama bulamamak işlerinde başarı elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik giymek ama giymemek iyi zamanlar geçireceğine, hayatının zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deprem olması ama hissetmemek onlara karşı zafer kazanacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, büyük hatalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments