Rüyada boğulmaktan korkmak

Rüyada boğulmaktan korkmak çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, ekmeğinin azalmayacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada boğulmaktan korkmak gördüyseniz:

  • Aynı problemler, yakın çevre ilişkilerinizde, eğitim, bilişim, kısa mesafe seyahatler, halkla ilişkiler v.b alanlarda da kendini gösterebilir.

Rüyada denizde boğulmaktan korkmak hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada boğulmaktan korkmak sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine delalettir.

Rüyada suda boğulmaktan korkmak aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten inmeye korkmak hayırlı bir işe iştirak edileceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı birinden korkmak güvenliğinden vazgeçeceğine, ruhen rahatlığa erileceğine delalet eder.

Rüyada mezardan korkmak zor durumda bırakacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada aslandan korkmak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedilerden korkmak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments