Rüyada boğulur gibi olmak

Rüyada boğulur gibi olmak yeni insanlarla tanışacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, gözyaşına boğulacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğulur gibi olmak gördüyseniz:

  • Başkalarının talepleri yapabileceklerinizi engelleyebilir ya da genel anlamda sizi sınırlandırabilir.

Rüyada boğulacak gibi olmak rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğulur gibi olmak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, onlara çok bağlı olacağına yorulur.

Rüyada denizde boğuluyor gibi olmak değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, daha rahat para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde boğulur gibi olmak aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını sevgili gibi görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ağlayacak gibi olmak maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kutu gibi ev görmek huzurunun eski haline döneceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek gibi havlamak öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments