Rüyada boka dokunmak

Rüyada boka dokunmak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada boka dokunmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerilimler yaşansa da, kısa sürecek, takılmamalısınız.

Rüyada boka dokunmak işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, kötülüklerden uzak kalacağına delalet eder.

Rüyada birine dokunmak sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye dokunmak çaresiz ve yalnız kalacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada ata dokunmak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kulağa dokunmak kazancın her daim artacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine işarettir.

Rüyada eline dokunmak ailesini kaybedeceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabeye dokunmak büyük başarılara imza atılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada halı dokunduğunu görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments