Rüyada bol etek giymek

Rüyada bol etek giymek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, borçların ve dertlerin biteceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, pişman olacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına işarettir.

Rüyada bol etek giymek gördüyseniz:

  • Gayrimenkulle ilgili, aile büyüklerine bağlı veya iş birliği, ortaklık ya da ekip çalışması gerektiren işler şanslı şekilde ilerliyor.

Rüyada bol etek giymek gidilecek yönün belirleneceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına yorulur.

Rüyada bol etek görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine inanılır.

Rüyada bol elbise giymek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol kıyafet giymek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah bol ayakkabı giymek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, anne babayla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bol ceket giymek borçlarının çoğalacağına, huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol pantolon giymek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah bol elbise giymek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments